Om Kristoffer

Kristoffer kommer opprinnelig fra Hadeland i Oppland Fylke, nærmere bestemt Grua. Han begynte tidlig å interessere seg for teater og sang, og var med i barne- og ungdomsteater fra tidlig alder. Etter videregående begynte han på Solbakken Folkehøgskole. Det var etter dette året han bestemte seg for å satse på et liv som skuespiller, og søkte derfor på Teaterhøgskolen I Nord-Trøndelag, hvor han tok grunnfag i teater og skuespillerteknikk. Deretter kom han inn på Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og gikk i 2013 ut med en bachelor i musikkteater.

 

Etter endt utdanning har han medvirket i diverse produksjoner, som f. eks «West Side Story» «Cabaret og "En Midtsommernatts Drøm", og reist landet rundt med Askeladden Friteater og Liberman Produksjoner. De siste somrene har han jobbet i Kristiansand Dyrepark, Hunderfossen Familiepark og Norsjø Ferieland, samt medvirket i «Svelvikspillet». Han har i tillegg jobbet et år som showartist på Fjordline M/S Bergensfjord, og gjør flere årlige sangoppdrag i bryllup, begravelser og diverse arrangementer for næringslivet.

 

Det siste året har han blant annet vært med i den nyskrevne musikalen «Askepotts Jul» på Latter, hvor han spilte rollen som Prins Emir, og i løpet av våren 2018 begynner innstuderingen til «Phantom Of The Opera» på Folketeateret, hvor han skal være med i ensemblet.

 

Kristoffer elsker å formidle via tekst og musikk, og er alltid på jakt etter nye utfordringer innen teater, musikal og sang.