top of page

Om Kristoffer

Kristoffer kommer opprinnelig fra Hadeland, men har base i Oslo. Han er utdannet skuespiller og musikalartist, og har de siste årene medvirket i oppsetninger som West Side Story, The Phantom Of The Opera, Elden, Jersey Boys og En Midtsommernattsdrøm.

 

Han jobber i tillegg med voice-over og dubbing, og har hatt stemmen til reklamer for blant andre Trivago og Ticket. Når det kommer til dubbing, så har han sunget flere introsanger, og har stemmen til diverse karakterer i tegne- og live actionserier, som for eksempel Gard i Croods: Familietreet. Han ble også stemmegodkjent av Disney til å være den norske stemmen til Prins Edward i filmen Enchanted. 

 

Ellers gjør han årlige sangoppdrag for næringslivet, for kunder som Sparebank1 og Dnb, og blir brukt som solist i bryllup og begravelser. De siste årene har han også reist rundt med prosjekter for Den Kulturelle Spaserstokken og Den Kulturelle Skolesekken, samt vært instruktør for teatergrupper som Harestua Barne- Og Ungdomsteater og Oppegård Amatørteaterlag.

bottom of page